Nieuws en updates

Vanaf vandaag zijn we weer open!

Maandag t/m vrijdag zijn wij weer aanwezig van 09.00 tot 17.00 uur en wordt u direct geholpen als u ons belt en mailt. Wij zijn op de hoogte van al h... lees verder »

Corona en Internoord Zakelijk - Internoord Zakelijk Reizen

Corona en Internoord Zakelijk

Beste klanten, De wereld staat stil... maar wij draaien op volle toeren om voor onze klanten te zorgen en hun vragen te kunnen beantwoorden. Helaas v... lees verder »

Nieuw logo voor Internoord - Internoord Zakelijk Reizen

Nieuw logo voor Internoord

Door de overname en de verhuizing van Internoord veranderen de gegevens op onze huisstijldragers. Internoord krijgt namelijk een nieuw adres! Met de... lees verder »

Internoord verhuist naar Klooster Reizen Haren - Internoord Zakelijk Reizen

Internoord verhuist naar Klooster Reizen Haren

Klooster Reizen en Internoord reizen samen verder vanuit Haren. Vanaf 18 november 2019 verhuizen de reisadviseurs van hun kantoor aan de Oosterstraat ... lees verder »

Klooster Reizen neemt Internoord over - Internoord Zakelijk Reizen

Klooster Reizen neemt Internoord over

Op 8 maart 2019 heeft Klooster Reizen Internoord Reizen overgenomen. De Groningse ondernemers Getie en Haskia Kramer en Gerda Klooster sloegen de hand... lees verder »

Vanaf vandaag zijn we weer open! - Internoord Zakelijk Reizen

Vanaf vandaag zijn we weer open!

Maandag t/m vrijdag zijn wij weer aanwezig van 09.00 tot 17.00 uur en wordt u direct geholpen als u ons belt en mailt. Wij zijn op de hoogte van al het laatste nieuws rondom Corona en helpen u dan oo... lees verder »

Corona en Internoord Zakelijk - Internoord Zakelijk Reizen

Corona en Internoord Zakelijk

Beste klanten, De wereld staat stil... maar wij draaien op volle toeren om voor onze klanten te zorgen en hun vragen te kunnen beantwoorden. Helaas verandert de situatie per uur en weten wij ook (nog... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.