Internoord verhuist naar Klooster Reizen Haren

Internoord verhuist naar Klooster Reizen Haren

Internoord verhuist naar Klooster Reizen Haren Internoord Zakelijk Reizen

Geschreven door:

Klooster Reizen en Internoord reizen samen verder vanuit Haren. Vanaf 18 november 2019 verhuizen de reisadviseurs van hun kantoor aan de Oosterstraat in Groningen naar een groter pand in Haren. Samen met de reisexperts van Klooster Reizen Groningen zal het zakelijke team garant staan voor het beste persoonlijke advies en service van A tot Z.

Zakelijk reizen is echt een vak apart, waar Internoord sinds jaar en dag een uniek specialisme in heeft. Dit specialisme wordt nu uitgebreid en verdiept onder de naam Internoord Zakelijk Reizen. De reisadviseurs zullen een apart kantoor krijgen samen met Klooster Reizen Groningen aan de Rijksstraatweg 177 in Haren.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Vanaf vandaag zijn we weer open!

29 mei 2020 - Maandag t/m vrijdag zijn wij weer aanwezig van 09.00 tot 17.30 uur en wordt u direct geholpen als u ons belt en mailt. Op zaterdag zijn we van 09.30 tot 17.00 uur bereikbaar. Wij zijn op de hoogte... lees verder »

Nieuw logo voor Internoord - Internoord Zakelijk Reizen

Nieuw logo voor Internoord

13 november 2019 - Door de overname en de verhuizing van Internoord veranderen de gegevens op onze huisstijldragers. Internoord krijgt namelijk een nieuw adres! Met de intensivering van de samenwerking tussen... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.