Klooster Reizen

Klooster Reizen - Internoord Zakelijk Reizen

Internoord Zakelijk Reizen werkt nauw samen met Klooster Reizen, dat is verkozen tot het beste reisbureau van Groningen. Klooster Reizen is de specialist in zonvakanties, vakanties op maat, verre reizen, wintersportvakanties, cruises en groepsreizen. Wilt u naast uw zakelijke trips ook gebruik maken van de service van onze reisspecialisten voor uw persoonlijke vakantie? Dan kan dat bij Klooster Reizen. Internoord Zakelijk Reizen is samen met Klooster Reizen Groningen gevestigd in het pand in Haren aan de Rijksstraatweg 177.

Het complete team van Klooster Reizen Groningen en Internoord Zakelijk Reizen. Van links naar rechts: Renate Dopma, Lian Stolwijk, Paulien Molema, Baukje Renkema, Jody Oosterbaan, Femmy Postema, Linda Nomden en Monique Luurs.

Meer informatie op: https://www.kloosterreizen.nl/

Vanaf vandaag zijn we weer open!

Maandag t/m vrijdag zijn wij weer aanwezig van 09.00 tot 17.00 uur en wordt u direct geholpen als u ons belt en mailt. Wij zijn op de hoogte van al het laatste nieuws rondom Corona en helpen u dan ook graag met alle vragen die u heeft mbt reizen. We horen graag van u!... lees verder »

Corona en Internoord Zakelijk - Internoord Zakelijk Reizen

Corona en Internoord Zakelijk

Beste klanten, De wereld staat stil... maar wij draaien op volle toeren om voor onze klanten te zorgen en hun vragen te kunnen beantwoorden. Helaas verandert de situatie per uur en weten wij ook (nog... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.