Nieuw logo voor Internoord

Nieuw logo voor Internoord Internoord Zakelijk Reizen

Door de overname en de verhuizing van Internoord veranderen de gegevens op onze huisstijldragers. Internoord krijgt namelijk een nieuw adres!

Met de intensivering van de samenwerking tussen Klooster Reizen en Internoord Zakelijk Reizen was dit een uitgelezen moment om de logo’s te verfrissen. De huisstijlen, die al tientallen jaren ongewijzigd zijn, krijgen op deze manier een modern gevoel en het wordt duidelijk dat de twee merken één familie zijn. De nieuwe logo’s zijn eigentijds en stralen de kwaliteit uit waar Klooster Reizen en Internoord Zakelijk Reizen voor staan.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Corona en Internoord Zakelijk - Internoord Zakelijk Reizen

Corona en Internoord Zakelijk

Beste klanten, De wereld staat stil... maar wij draaien op volle toeren om voor onze klanten te zorgen en hun vragen te kunnen beantwoorden. Helaas verandert de situatie per uur en weten wij ook (nog... lees verder »

Internoord verhuist naar Klooster Reizen Haren - Internoord Zakelijk Reizen

Internoord verhuist naar Klooster Reizen Haren

Klooster Reizen en Internoord reizen samen verder vanuit Haren. Vanaf 18 november 2019 verhuizen de reisadviseurs van hun kantoor aan de Oosterstraat in Groningen naar een groter pand in Haren. Samen ... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.