Nieuw logo voor Internoord

Nieuw logo voor Internoord

Nieuw logo voor Internoord Internoord Zakelijk Reizen

Geschreven door:

Door de overname en de verhuizing van Internoord veranderen de gegevens op onze huisstijldragers. Internoord krijgt namelijk een nieuw adres!

Met de intensivering van de samenwerking tussen Klooster Reizen en Internoord Zakelijk Reizen was dit een uitgelezen moment om de logo’s te verfrissen. De huisstijlen, die al tientallen jaren ongewijzigd zijn, krijgen op deze manier een modern gevoel en het wordt duidelijk dat de twee merken één familie zijn. De nieuwe logo’s zijn eigentijds en stralen de kwaliteit uit waar Klooster Reizen en Internoord Zakelijk Reizen voor staan.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Zakelijk reizen groeit! - Internoord Zakelijk Reizen

Zakelijk reizen groeit!

1 mei 2024 - Na rustigere periodes krijgen wij het weer drukker en drukker. Wat we enorm fijn vinden om te zien! Opvallend is dat er veel aanvragen zijn voor treinreizen en verdere bestemmingen, zoals Amerika.... lees verder »

Vanaf vandaag zijn we weer open!

29 mei 2020 - Maandag t/m vrijdag zijn wij weer aanwezig van 09.00 tot 17.30 uur en wordt u direct geholpen als u ons belt en mailt. Wij zijn op de hoogte van al het laatste nieuws rondom Corona en helpen u dan... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.