Nieuw logo voor Internoord

Nieuw logo voor Internoord

Nieuw logo voor Internoord Internoord Zakelijk Reizen

Geschreven door:

Door de overname en de verhuizing van Internoord veranderen de gegevens op onze huisstijldragers. Internoord krijgt namelijk een nieuw adres!

Met de intensivering van de samenwerking tussen Klooster Reizen en Internoord Zakelijk Reizen was dit een uitgelezen moment om de logo’s te verfrissen. De huisstijlen, die al tientallen jaren ongewijzigd zijn, krijgen op deze manier een modern gevoel en het wordt duidelijk dat de twee merken één familie zijn. De nieuwe logo’s zijn eigentijds en stralen de kwaliteit uit waar Klooster Reizen en Internoord Zakelijk Reizen voor staan.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Vanaf vandaag zijn we weer open!

29 mei 2020 - Maandag t/m vrijdag zijn wij weer aanwezig van 09.00 tot 17.30 uur en wordt u direct geholpen als u ons belt en mailt. Op zaterdag zijn we van 09.30 tot 17.00 uur bereikbaar. Wij zijn op de hoogte... lees verder »

Nieuw logo voor Internoord - Internoord Zakelijk Reizen

Nieuw logo voor Internoord

13 november 2019 - Door de overname en de verhuizing van Internoord veranderen de gegevens op onze huisstijldragers. Internoord krijgt namelijk een nieuw adres! Met de intensivering van de samenwerking tussen... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.