Klooster Reizen neemt Internoord over

Klooster Reizen neemt Internoord over

Klooster Reizen neemt Internoord over Internoord Zakelijk Reizen

Geschreven door:

Op 8 maart 2019 heeft Klooster Reizen Internoord Reizen overgenomen. De Groningse ondernemers Getie en Haskia Kramer en Gerda Klooster sloegen de handen ineen om elkaars klanten een nog beter reisadvies te kunnen bezorgen.

Internoord uit Groningen is met 61 jaar ervaring naast vakantiereizen gespecialiseerd in zaken- en maatwerk reizen. Klooster Reizen, opgericht in 1929, richt zich op de vakantiemarkt. Met de nadruk op cruisevakantie als cruisspecialist. Klooster Reizen heeft reisbureaus in Winschoten, Stadskanaal, Delfzijl, Haren en Hoogezand. De overname van Internoord door Klooster heeft geen gevolgen voor de medewerkers van beide bedrijven.

Gerda Klooster: ‘Met de overname van Internoord Reizen Groningen beginnen we aan een nieuw hoofdstuk in ons familiebedrijf. Gezamenlijk hebben we een geschiedenis van 150 jaar in de retail en business markt.’
Haskia Kramer: ‘Met de overname door Klooster Reizen weten we zeker dat het merk Internoord Reizen Groningen een nieuwe toekomst tegemoet gaat.’
Getie Kramer bleef in het begin van de overname verbonden aan de samenvoeging van de backoffice. Daarnaast blijft Haskia Kramer het gezicht van Internoord en verbonden aan de directie van Klooster Reizen als extern directeur.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Vanaf vandaag zijn we weer open!

29 mei 2020 - Maandag t/m vrijdag zijn wij weer aanwezig van 09.00 tot 17.30 uur en wordt u direct geholpen als u ons belt en mailt. Op zaterdag zijn we van 09.30 tot 17.00 uur bereikbaar. Wij zijn op de hoogte... lees verder »

Nieuw logo voor Internoord - Internoord Zakelijk Reizen

Nieuw logo voor Internoord

13 november 2019 - Door de overname en de verhuizing van Internoord veranderen de gegevens op onze huisstijldragers. Internoord krijgt namelijk een nieuw adres! Met de intensivering van de samenwerking tussen... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.