Zakenreizen

Zakenreizen - Internoord Zakelijk Reizen

Een vliegticket, een treinticket, een hotelovernachting, een huurauto of een visum. Internoord zakelijk regelt het allemaal voor u. Elke stap in een zakelijke reis brengt andere wensen met zich mee. Geen zoektochten op het internet maar een mailtje naar info@internoord.nl is voldoende. Onze ervaren reisplanners zoeken naar de beste opties, rekening houdend met uw wensen. Waar mogelijk proberen we door combinatie van tickets uw reis zo betaalbaar mogelijk te houden. Als u bepaalde richtlijnen heeft met oog op het milieu en bijvoorbeeld enkel reist met de trein kunnen wij hierin verzorgen. Onze reisadviseurs hebben ervaring in vrijwel elk mogelijk scenario.

Heeft u geen gastheer ter plaatse die het hotel voor u reserveert? Geen probleem! Wij hebben de beschikking over verschillende wereldwijde beddenbanken, waaruit we uw hotel kunnen kiezen. We stellen uw reis op maat samen.

Kies dan voor onze expertise van meer dan 60 jaar in het organiseren van zakenreizen. Wij regelen alles en ontzorgen u van A tot Z, zodat u zich kunt richten op de inhoud.

Zakenreizen - Internoord Zakelijk Reizen
Wij zijn weer open op afspraak! - Internoord Zakelijk Reizen

Wij zijn weer open op afspraak!

Wij mogen u weer op kantoor ontvangen mits u van te voren een afspraak maakt! Openingstijden: Maandag t/m vrijdag 09.30 uur - 17.30 uur Zaterdag 10.00 uur - 16.00 uur... lees verder »

24 december zijn we niet bereikbaar - Internoord Zakelijk Reizen

24 december zijn we niet bereikbaar

We gaan nergens naartoe deze kerst, dus hebben we maar besloten om het thuis gezellig te maken. Vandaar dat onze kantoren morgen niet bereikbaar zijn. Maandag 28 december zijn we vanaf half 10 weer be... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.