Zakenreizen

Zakenreizen - Internoord Zakelijk Reizen

Een vliegticket, een treinticket, een hotelovernachting, een huurauto of een visum. Internoord zakelijk regelt het allemaal voor u. Elke stap in een zakelijke reis brengt andere wensen met zich mee. Geen zoektochten op het internet maar een mailtje naar info@internoord.nl is voldoende. Onze ervaren reisplanners zoeken naar de beste opties, rekening houdend met uw wensen. Waar mogelijk proberen we door combinatie van tickets uw reis zo betaalbaar mogelijk te houden. Als u bepaalde richtlijnen heeft met oog op het milieu en bijvoorbeeld enkel reist met de trein kunnen wij hierin verzorgen. Onze reisadviseurs hebben ervaring in vrijwel elk mogelijk scenario.

Heeft u geen gastheer ter plaatse die het hotel voor u reserveert? Geen probleem! Wij hebben de beschikking over verschillende wereldwijde beddenbanken, waaruit we uw hotel kunnen kiezen. We stellen uw reis op maat samen.

Kies dan voor onze expertise van meer dan 60 jaar in het organiseren van zakenreizen. Wij regelen alles en ontzorgen u van A tot Z, zodat u zich kunt richten op de inhoud.

Zakenreizen - Internoord Zakelijk Reizen
Corona en Internoord Zakelijk - Internoord Zakelijk Reizen

Corona en Internoord Zakelijk

Beste klanten, De wereld staat stil... maar wij draaien op volle toeren om voor onze klanten te zorgen en hun vragen te kunnen beantwoorden. Helaas verandert de situatie per uur en weten wij ook (nog... lees verder »

Nieuw logo voor Internoord - Internoord Zakelijk Reizen

Nieuw logo voor Internoord

Door de overname en de verhuizing van Internoord veranderen de gegevens op onze huisstijldragers. Internoord krijgt namelijk een nieuw adres! Met de intensivering van de samenwerking tussen Klooster... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.